Materiaal van Engelen transport
huif met schuifdak en oprijplaten.jpg

huiftrailer met schuifdak en oprijplaten

van Engelen Transport heeft deze huiftrailer voorzien van een schuifdak en rijplaten om voertuigen onderzeil te vervoeren.

electrice voertuigen kunnen met slecht weer toch schoon en droog aankomen. 

we kunnen een oprijhoek maken van 9 mtr. hoogte binnenwerks is max 2.70 hoog.

4 asser gestuurde uitschuifbare oplegger.jpg

4 asser gestuurde semi uitschuifbaar

van Engelen Transport heeft diverse diepladers. Hiermee kunnen wij tot 45 ton lading meenemen, omdat deze dieplader volledig gestuurd is kunnen we ook op handbediening de wielen sturen voor krape locaties.

Ook zitten hier rijplaten bij zodat we machines er opkunnen rijden.

kraan auto 85 tm.jpg

Auto laadkraan (85 ton meter met flyjip)

van Engelen Transport heeft diverse transportcombinaties voorzien van een autolaadkraan. Hiermee kunnen wij op verschillende locaties uw goederen laden en lossen en desgewenst plaatsen voor montage. omdat deze Autolaadkraan voorzien is van een schotel kunnen we er verschillende opleggers achter doen. Zo stellen we de transportcombinatie samen die precies past bij uw vervoersbehoefte en specifieke lading. De capaciteit van deze kraan is 85 ton per meter en deze kraan kan worden uitgerust met jib en lier. max. lengte 32 mtr.

kraan auto 55 tm.jpg

Auto laadkraan (55 ton meter)

van Engelen Transport heeft diverse transportcombinaties voorzien van een autolaadkraan. Hiermee kunnen wij op verschillende locaties uw goederen laden en lossen en desgewenst plaatsen voor montage. omdat deze Autolaadkraan voorzien is van een 6 mtr laadbak en vangmuil koppeling  kunnen we er een schamel schuif aanhanger achter doen. Zo kunnen wel ook op krapere locatie's komen om matrialen te laden en te lossen. De capaciteit van deze kraan is 55 ton per meter. max lengte is 16 mtr. de aanhanger schuit tot max. 10 mtr.

auto kraan 21 tm.jpg

Auto laadkraan (21 ton meter)

van Engelen Transport heeft diverse transportcombinaties voorzien van een autolaadkraan. Hiermee kunnen wij op verschillende locaties uw goederen laden en lossen en desgewenst plaatsen voor montage. omdat deze Autolaadkraan voorzien is van een schotel kunnen we er verschillende opleggers achter doen. Zo stellen we de transportcombinatie samen die precies past bij uw vervoersbehoefte en specifieke lading. De capaciteit van deze kraan is 21 ton per meter en deze kraan kan heen en weer over de laadbak gereden worden. er hangt achter deze vrachtwagen een aanhanger met beweegbare klep waardoor we een lage oprij hoek kaan gemaakt worden om machines op te rijden.

207